06-519 619 23 info@a-montage.nl

Over A-montage

Vakkundig en professioneel

Over ons

A-montage is Paul Ansmink en is sinds 2006 jouw betrouwbare oplossingspartner voor alle montage werkzaamheden aan keuken en badkamer en nog veel meer.

Wij zorgen er altijd voor dat we de beste producten gebruiken om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren. Wij zijn een klantgericht bedrijf, geen verkoopgericht bedrijf. Onze prioriteit is dat u tevreden bent.

Ons marketingbeleid is klanttevredenheid. Omdat de beste marketingmethode voor de groei van bedrijven is dat klanten ons aanbevelen aan anderen. A-montage blinkt hierin uit en 95% van onze klanten beveelt ons aan bij anderen.

Kies voor A-montage uit Groningen voor een echt probleemloze service.

Voor alle montage en reparatie werkzaamheden

KvK: 02095654

Bedrijfsbus keukenmontage Groningen

Hulp nodig bij alle montage werkzaamheden?

laat A-montage je helpen bij het realiseren van de keuken of badkamer waar je altijd van hebt gedroomd. Wij zijn er om jouw idëeen uit te werken.

Wat klanten van ons vinden

Chantal

Paul is erg aardig en komt zijn afspraken goed na en levert ook goede kwaliteit af. Hij is een echte vakman en heeft verstand van zijn werk. Hij denkt actief mee vanuit zijn expertise en doet verbetervoorstellen. Hij houdt je op de hoogte als extra wensen meerwerk opleveren.

18 januari 2022

familie de Wit

Wat fijn om met een echte vakman te maken te hebben. Paul heeft onze keuken geplaatst in Groningen tot volle tevredenheid. Hij is zeer deskundig, werkt hard, netjes en… wat wij heel belangrijk vinden is dat hij zijn afspraken nakomt. Dank Paul!

 

 

14 november 2021

Femke Wilpstra

A-montage heeft alle elektrisch bij ons thuis gerenoveerd en opnieuw aangelegd. We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar bij Paul hadden we het beste gevoel. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Wij zijn erg blij met de vakkundigheid en de manier van werken. Wij raden deze vakman aan.

 

14 juli 2020