06-519 619 23 info@a-montage.nl

Loodgieter Groningen

Voor alle klussen aan waterleidingen, van wastafel tot douche of badkranen,

Loodgieter Groningen

Loodgieter Groningen nodig? Kampt jouw huis of bedrijf met een verstopping, lekkage of problemen met de douche of het toilet? We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, vooral wanneer het je belemmert in het dagelijkse gebruik.

Onze loodgieters staan voor je klaar. Met bijna 20 jaar ervaring als loodgieter in Groningen zijn wij experts in diverse loodgietersklussen. Of het nu gaat om een verstopping, lekkage, onderhoud of meer, wij helpen je graag.

Onze gekwalificeerde vakmensen van A-montage kunnen je assisteren bij alles wat te maken heeft met sanitair (waterleidingen, bad, douche, toilet, kranen), verwarmings- en gasinstallaties, riolering en installaties.

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Groningen? Bel vrijblijvend met 06 519 619 23 om je klus te bespreken met ons loodgietersbedrijf. Wij helpen je graag verder.

Verhelpen van lekkage of verstoppingen

A-montage helpt bij verstoppingen van je wastafel of afvoer van de wc, maar ook bij het verhelpen van lekkages van je leidingen of aansluitingen. Wij leveren vakwerk voor een zachte prijs!

Vervangen of aanleggen van nieuwe radiatoren

Verplaatsen of vervangen van een radiator. Het waterzijdig installeren van uw keuken, badkamer of elders in uw huis, A-montage staat voor u klaar. We hebben de juiste expertise om kranen, quookers, vaatwassers, buitenkranen etc. nauwkeurig aan te sluiten, zodat u kunt genieten van probleemloos gebruik.

Quooker aan laten sluiten

Een Quooker is een geavanceerd apparaat dat direct kokend water levert, wat betekent dat het aansluiten ervan de nodige expertise vereist. Hier is verstandig om een Quooker door een professionele loodgieter Groningen van A-montage, te laten aansluiten:

Het installeren van een Quooker omvat werken met elektriciteit en leidingen die kokend water leveren. Onjuiste installatie kan leiden tot lekkages, elektrische problemen of zelfs gevaarlijke situaties zoals brand of verwondingen door kokend water.

Door een loodgieter Groningen van A-montage in te schakelen, zorg je ervoor dat de installatie voldoet aan de voorschriften en specificaties van de fabrikant. Dit kan belangrijk zijn voor de garantie van het apparaat.

Loodgieters Groningen van A-montage hebben de nodige kennis en ervaring om het werk efficiënt en effectief uit te voeren. Wij begrijpen de complexiteit van het aansluiten van de Quooker en kunnen eventuele problemen tijdens de installatie vermijden of oplossen.

Kortom het inschakelen van een professionele loodgieter van A-montage verzekert je van een correcte en veilige installatie van je Quooker, wat zorgt voor optimale prestaties en levensduur van het apparaat.

Voor alle montage en reparatie werkzaamheden

KvK: 02095654

Aanleggen rioolleiding Groningen

Hulp nodig bij alle loodgieter werkzaamheden?

Laat A-montage je helpen bij het aanleggen van waterleidingen of het aansluiten van je wastafel of inbouw toilet. Of het verhelpen van lekkages.

Wat klanten van ons vinden

Chantal

Paul is erg aardig en komt zijn afspraken goed na en levert ook goede kwaliteit af. Hij is een echte vakman en heeft verstand van zijn werk. Hij denkt actief mee vanuit zijn expertise en doet verbetervoorstellen. Hij houdt je op de hoogte als extra wensen meerwerk opleveren.

18 januari 2022

familie de Wit

Wat fijn om met een echte vakman te maken te hebben. Paul heeft onze keuken geplaatst in Groningen tot volle tevredenheid. Hij is zeer deskundig, werkt hard, netjes en… wat wij heel belangrijk vinden is dat hij zijn afspraken nakomt. Dank Paul!

 

 

14 november 2021

Femke Wilpstra

A-montage heeft alle elektrisch bij ons thuis gerenoveerd en opnieuw aangelegd. We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar bij Paul hadden we het beste gevoel. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Wij zijn erg blij met de vakkundigheid en de manier van werken. Wij raden deze vakman aan.

 

14 juli 2020