06-519 619 23 info@a-montage.nl

Klusbedrijf Groningen

Voor alle klussen en verbouwingen, van schuur tot schutting of overkapping.

A-montage het Full-service Klusbedrijf uit Groningen

Jouw Betrouwbare Partner voor alle bouw en verbouw klussen

Als je op zoek bent naar een ervaren klusbedrijf in Groningen dan is A-Montage jouw betrouwbare partner voor al je klussen. We hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in de regio Groningen. Friesland en Drenthe en zijn trots om de topkeuze te zijn voor al jouw klus en verbouwingswensen.

 

Waarom Kiezen voor A-Montage in Groningen?

  • Maatwerk: Bij A-Montage begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we volledig maatwerk om aan al jouw specifieke wensen en eisen te voldoen. We luisteren naar jouw ideeën en werken samen om een uniek ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw levensstijl en behoeften.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en zorgen voor solide constructies. Dit garandeert niet alleen de duurzaamheid van onze projecten, maar ook de veiligheid en tevredenheid van onze klanten.
  • Betaalbaarheid: Bij A-Montage bieden we concurrerende tarieven en transparante offertes. Geen verborgen kosten, alleen eerlijke prijzen voor hoogwaardige bouwprojecten.

 Niet zomaar een klusbedrijf

A-Montage is niet zomaar een klusbedrijf Groningen. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Als je op zoek bent naar een klusbedrijf in Groningen met een bewezen staat van dienst en een passie voor bouwen en verbouwen, neem dan vandaag nog contact met ons op! Samen kunnen we jouw project realiseren voor  je binnen- of buitenruimte.

Waarom genoegen nemen met minder? Kies A-Montage in Groningen voor al klussen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we samen uw klus kunnen vormgeven en realiseren.

Voor alle montage en reparatie werkzaamheden

KvK: 02095654

Geplaatste vide plus trap Groningen

Prachtige en functionele vide gemaakt door A-montage

Schoenen opberg kast met klep Groningen

Schoenen opbergkast gemaakt door A-montage

Kozijnen + tegelwerk in badkamer

Raamkozijnen en tegelwerk gemaakt door A-montage

Hulp nodig bij alle bouw en verbouw werkzaamheden?

Laat A-montage je helpen bij het realiseren van jouw ideeën. Wij maken of bouwen wat jij in gedachten hebt voor je woning of bedrijf.

Wat klanten van ons vinden

Chantal

Paul is erg aardig en komt zijn afspraken goed na en levert ook goede kwaliteit af. Hij is een echte vakman en heeft verstand van zijn werk. Hij denkt actief mee vanuit zijn expertise en doet verbetervoorstellen. Hij houdt je op de hoogte als extra wensen meerwerk opleveren.

18 januari 2022

familie de Wit

Wat fijn om met een echte vakman te maken te hebben. Paul heeft onze keuken geplaatst in Groningen tot volle tevredenheid. Hij is zeer deskundig, werkt hard, netjes en… wat wij heel belangrijk vinden is dat hij zijn afspraken nakomt. Dank Paul!

 

 

14 november 2021

Femke Wilpstra

A-montage heeft alle elektrisch bij ons thuis gerenoveerd en opnieuw aangelegd. We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar bij Paul hadden we het beste gevoel. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Wij zijn erg blij met de vakkundigheid en de manier van werken. Wij raden deze vakman aan.

 

14 juli 2020