06-519 619 23 info@a-montage.nl

Elektricien Groningen

Gecertificeerd Elektricien Groningen

Vakkundige Elektriciens Groningen

Als je op zoek bent naar een elektricien Groningen die je kunt vertrouwen voor al je elektrische werkzaamheden, dan ben je bij A-montage aan het juiste adres. We staan bekend om onze professionele en betrouwbare elektrische diensten die variëren van het oplossen van stroomstoringen tot complete elektrische renovaties.

Bij A-montage kun je rekenen op kwaliteit en expertise op het gebied van elektriciteit. We begrijpen als elektricien Groningen dat elektriciteit voor veel mensen ingewikkeld kan zijn en dat het niet een klus is die je zelf zomaar kunt uitvoeren. Daarom zijn we er om je te helpen. We zorgen ervoor dat al je elektrische problemen worden opgelost en dat je elektrische installaties veilig en goed werken. Wij zijn vakkundige en goed opgeleide elektriciens Groningen

Of je nu een eenvoudig stopcontact wilt laten repareren of een volledige elektrische upgrade nodig hebt, wij hebben de kennis en ervaring om het werk tot in de puntjes te verzorgen. We werken met aandacht voor detail en zorgen ervoor dat al onze projecten aan de hoogste normen voldoen.

Nieuwe groepenkast

A-montage, dé elektriciens in Groningen!, Wij zijn experts in het vakkundig plaatsen van nieuwe groepenkasten. Staan garant voor veiligheid en kwaliteit. Of het nu gaat om een oude groepenkast vervangen of een uitbreiding voor extra capaciteit, wij zorgen voor een probleemloze installatie.

We begrijpen het belang van een betrouwbare stroomvoorziening en leveren duurzame oplossingen. Onze service is snel, betrouwbaar en betaalbaar.. Wij zorgen voor een perfect functionerende groepenkast.

Kookgroep aansluiten

Ga je elektrisch koken? Hiervoor dient altijd in de groepenkast een kookgroep automaat te worden aangesloten en een extra kabel gelegd te worden naar de keuken. Wij kunnen dit allemaal leveren en aansluiten.

Extra groep voor airco of warmtepomp

Laat je in huis of bedrijf een Airco aanleggen of een Warmtepomp aansluiten op je centrale verwarmingsketel. Hiervoor is een extra gezekerde groep in de meterkast verplicht. Wij kunnen vanuit de meterkast, nieuwe leidingen leggen en de extra groep(en) in de kast vakkundig voor je aansluiten.

Zoeken van elektrische storingen

Heb je een storing aan je elektrische installatie dan kunnen wij daar natuurlijk ook mee helpen. Wij onderzoeken de storing en lossen het voor je op. Ga niet zelf aan de slag. Elektriciteit is te gevaarlijk om zelf mee te klussen. Laat het over aan de elektricien Groningen over van A-montage.

Voor alle montage en reparatie werkzaamheden

KvK: 02095654

Elektricien Groningen

Hulp nodig bij alle elektrotechnische werkzaamheden?

Laat A-montage Elektriciens Groningen je helpen bij het realiseren van een nieuwe groepenkast of het vernieuwen van alle elektrische bedrading in het hele huis of bedrijf.

Wat klanten van ons vinden

Chantal

Paul is erg aardig en komt zijn afspraken goed na en levert ook goede kwaliteit af. Hij is een echte vakman en heeft verstand van zijn werk. Hij denkt actief mee vanuit zijn expertise en doet verbetervoorstellen. Hij houdt je op de hoogte als extra wensen meerwerk opleveren.

18 januari 2022

familie de Wit

Wat fijn om met een echte vakman te maken te hebben. Paul heeft onze keuken geplaatst in Groningen tot volle tevredenheid. Hij is zeer deskundig, werkt hard, netjes en… wat wij heel belangrijk vinden is dat hij zijn afspraken nakomt. Dank Paul!

 

 

14 november 2021

Femke Wilpstra

A-montage heeft alle elektrisch bij ons thuis gerenoveerd en opnieuw aangelegd. We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar bij Paul hadden we het beste gevoel. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Wij zijn erg blij met de vakkundigheid en de manier van werken. Wij raden deze vakman aan.

 

14 juli 2020