06-519 619 23 info@a-montage.nl

Afbouw Groningen

Voor alle afbouw klussen en verbouwingen, van wanden tot vloeren of plafonds.

A-montage het afbouwbedrijf uit Groningen

Wij verzorgen alle vormen van afbouw. Je kunt hierbij denken aan: vloerafwerking, trapafwerking, wandafwerking en plafondafwerking.

Ook uw afbouwprojecten in veilige handen

Het afwerken van een gebouw gebeurt nadat het gebouw beschermd is tegen wind en water, wat we de ruwbouwfase noemen. We noemen dit afwerken meestal “afbouw,” en het wordt vaak geassocieerd met nieuwe gebouwen. Tijdens de afbouwfase worden dingen gemaakt zoals plafonds, muren die kamers scheiden, ingebouwde verlichting, vloerbedekking, enzovoort. Het werk van vakmensen zoals stukadoors en schilders kan ook deel uitmaken van het afbouwproces. Bovendien worden keukens en badkamers steeds vaker tijdens de afbouwfase geplaatst. Als je meer wilt weten of een offerte wilt laten maken, neem dan gerust contact met ons op.

Afbouw van binnenwanden, vloer en plafond

Een belangrijk onderdeel van het afbouwen is het plaatsen van binnenmuren. De muren die het gebouw dragen, zijn al tijdens de ruwbouwfase gebouwd. Binnenmuren kunnen bijvoorbeeld worden gemaakt van gipsblokken, houten frame met gipsplaten, of snelbouwstenen.

Tegenwoordig kun je de vloer op verschillende manieren afwerken, afhankelijk van wat jij wilt en wat je budget is. Er zijn diverse materialen beschikbaar, zoals tegels, laminaat, hout, beton, pvc, vloerbedekking, enzovoort.

Het plafond speelt ook een rol in de uitstraling van de ruimte. De afwerking kan variëren, bijvoorbeeld met een systeemplafond, houten plafond, gipsplaten, of een gestucte of geverfde afwerking. Je hebt verschillende opties voor de plafondafwerking, zoals glad, met patronen, met sierlijsten, enzovoort.

Voor alle montage en reparatie werkzaamheden

KvK: 02095654

Afbouw werkzaamheden Groningen
Afbouw werkzaamheden Groningen
Aanleggen vloer en fundering

Hulp nodig bij alle bouw en verbouw werkzaamheden?

laat A-montage je helpen bij het realiseren van een nieuwe groepenkast of het vernieuwen van alle elektrische bedrading in het hele huis of bedrijf.

Wat klanten van ons vinden

Chantal

Paul is erg aardig en komt zijn afspraken goed na en levert ook goede kwaliteit af. Hij is een echte vakman en heeft verstand van zijn werk. Hij denkt actief mee vanuit zijn expertise en doet verbetervoorstellen. Hij houdt je op de hoogte als extra wensen meerwerk opleveren.

18 januari 2022

familie de Wit

Wat fijn om met een echte vakman te maken te hebben. Paul heeft onze keuken geplaatst in Groningen tot volle tevredenheid. Hij is zeer deskundig, werkt hard, netjes en… wat wij heel belangrijk vinden is dat hij zijn afspraken nakomt. Dank Paul!

 

 

14 november 2021

Femke Wilpstra

A-montage heeft alle elektrisch bij ons thuis gerenoveerd en opnieuw aangelegd. We hebben verschillende offertes aangevraagd, maar bij Paul hadden we het beste gevoel. En dat gevoel heeft ons niet in de steek gelaten. Wij zijn erg blij met de vakkundigheid en de manier van werken. Wij raden deze vakman aan.

 

14 juli 2020